'AYIA NAPA' FOTÓS KÖRSÉTA

Ayia Napa elsősorban a fiatalok körében népszerű úti cél, egy ízig vérig őrült hely, fényűző éjszakai életével, híres szórakozási lehetőségeivel kivívta magának a Ciprus party városa címet. Azonban ha jobban szemügyre vesszük a helyet, extremitása mellett felfedi kontrasztos, ellentmondásos, ambivalens énjét is, ahol a modern és történelmi építészeti stílusok keveredésével elképesztő fotózási helyszíneket biztosít, melyet ez a fotós körséta is reprezentál.

Egy hely, ahol a különcség menőnek számít!

Ha unod a hagyományos és hétköznapi fotókat és egy vagány fotósorozatra vágysz, ami tökéletesen visszatükrözi az egyéniséged és egyediséged a világnak, akkor ez a séta Neked való! Ámulatba ejtő helyszíneken kaplak lencsevégre, bejárjuk a legmenőbb helyeket, ahol végre megmutathatod önmagad, hogy aztán büszkén mutathasd mindenkinek a képeket életed felejthetetlen nyaralásáról!

Milyen helyszíneket látogatunk meg?

> Archiepieskopou Makariou Fő utca 

Azonnal beleugrasz egy vagány fotózás kellős közepébe, sok-sok mókával és élvezetes pillanattal egybekötve! Sétálunk a város főutcáján, egyedülálló stílusú bárokkal és éttermekkel körülvéve a háttérben, ami csak úgy vonzza a tekintetet és ahol az éjszakai fények is csodálatosak, a pálmafák és vendéglátóhelyeket reklámozó extravagáns monumentumok pedig westend hangulatot kölcsönöznek a képeknek. Ez az helyszín igazán a természet és urbanizmus harmonikus egyvelege!

> Ayia Napa Monastery

Mint a legtöbb ciprusi város többsége, Ayia Napa egyik jellegzetessége is az, hogy keveredik benne a modern és történelmi stílus. Egy historikus temető az éjszakai bár mellett teljesen normális látvány! A fő utcán végighaladva számos hasonló példába futhatunk bele, mint például ez a kolostor a party utca kellős közepén, ami ebben az ellentmondásos környezetben tökéletes kontrasztot ad a képeknek!

> Luna Park

Innen csak néhány lépés a vidámpark, a hatalmas kerék vagy a körhinta lehetőséget ad a tökéletes kompozíció megtalálásához és az Instagram stílusú fényképek készítéséhez.


> Ayia Napa Square - Mermaid statue

Meglátogatjuk a tavernákkal, gyönyörű szökőkúttal, sellő szoborral, ciprusi ortodox templommal és növényi alagúttal körülvett teret. Ez az egyik legimpozánsabb helyszín a káprázatos fotók készítéséhez!


> Ayia Napa Harbour&Promenade

Végül az Ayia Napa kikötőbe megyünk, amely a tengerparti sétányhoz vezet, és elsősorban naplemente előtt varázslatos légkört ad a fényképeknek.

Árak és kedvezmények:

A teljes fotós kör séta most csak 100€ /fő, mely tartalmazza a 1,5 óra rendelkezésre állást és fotózást, 20 db képszerkesztést-retusálást + 2 db 10x15cm nyomtatott fénykép AJÁNDÉK!

2 fő esetén 10% kedvezmény: 90€ /fő
Max. 4 fő esetén 15% kedvezmény: 85€ /fő
0-5 éves korig a részvétel ingyenes!

ONLINE FOGLALÁS