HOLIDAY FOTÓS SÉTÁK

Szeretnéd Ayia Napa legelbűvölőbb részeit felfedezni és csodás képekkel megörökíteni az ottléted, de nem tudod hol kezd? Ki is lenne erre a legalkalmasabb segítő társ mint egy tapasztalt profi helyi fotós, akivel egy kreatív fotós séta keretén belül betekintést nyerhetsz a legtitkosabb, legvarázslatosabb, legimpozánsabb helyekre, miközben professzionális és minőségi képek készülnek rólad 2in1!

A BK Photography fotós sétái azért különlegesek, mert ellentétben más fotós túrákkal, nem fotózással egybekötött idegenvezetésnek/túrának/kirándulásnak minősülnek, hanem sétával egybekötött fotózásnak! Vagyis a hangsúly  a profi és minőségi képek elkészítésén van, csakis Rád fókuszálunk!  A természet alkotta káprázatos helyszíneket kihasználva azonban lehetőség nyílik arra, hogy kihozzuk a fotózásból a maximumot vagy olyan városrészeken is készítsünk fotósorozatot, amiről a legtöbb nyaraló nem is hinné, hogy lehetséges! 

Ha te is szeretnél részt venni egy olyan felfedező fotós kalandban, ami által örök életre szóló emlékkel térhetsz haza ciprusi nyaralásodból mind élmény mind minőségi kép formájában, akkor nézd meg, milyen fotós sétákat kínálunk Neked egész évben

FOTÓS SÉTÁK 2022

 Nissi Strand

FOTÓS SÉTA

Ayia Napa

FOTÓS KÖRSÉTA

Hotel

FOTÓS SÉTA