'HOTEL' FOTÓS SÉTA


Kényelmi játékos vagy? Az igazi lazulós turista, aki bőven megelégszik a hotel nyújtotta szolgáltatásokkal, aki nem nagyon szeret a hotel falain kívül programokat szervezni és a környéket felfedezni, vagy legalább is távol a tömegtől, de azért szeretné valahogy tudatni az ismerőseivel is, milyen menő helyen tölti a nyarat?

Ha nem akarsz messze menni a szállásodtól, de azért fel szeretnéd fedezni legalább a hotel/szálloda környékét és csodás képekkel gazdagodni a ciprusi nyaralás alatt, amelyek tökéletesen visszaadják a hely atmoszféráját és hangulatát és amelyeket büszkén mutathatsz mindenkinek, akkor ez a lehetőség neked szól! Impozáns fotók egy lépésnyire!

El sem hinnéd, mennyi lehetőség rejlik a helyben, ahol a mindennapokat töltöd! Legyen az egy romantikus naplementés fotósorozat, néhány kép a medence körül, egy átlagosnak hitt növényes kert, egy kopott tengerre néző pad vagy csak egy régi lépcsősor... nincs olyan rejtett zug, amiből egy profi fotós ne tudná kihozni a maximumot!

Hozzuk ki együtt a nyaralásodból a legtöbbet és az meghökkentő végeredmény sem marad el! A Wow-effekt garantált!

A szolgáltatás különlegessége, hogy a BK Photography jelenleg az egyelten olyan vállalkozás, amely a ciprusi 3-4-5 csillagos hotelekkel együttműködve kínál lehetőséget hotel vendégek számára is, hogy egy profi fotóssal örökítsék meg nyaralásukat.


Mit tartalmaz az ajánlat?


- Egy Kreatív fotózás keretein belül fedezheted fel a szállásod elképesztő környezetét, melyben Te vagy  a középpontban!

- A fotózás időtartama 30-45 perces általában, hogy minél előbb folytathasd a jól megérdemelt pihenést!

- A sorozat képei 24 órán belül szerkesztésre és feltöltésre kerülnek, hogy minél előbb láthasd őket!

- Megújult digitális online rendszerben nézheted meg a sorozat képeit, melyhez csak Te férhetsz hozzá!

- Te döntöd el, melyik képet választod és csak az általad kiválasztott képek után kell fizetned UTÓLAG online!

- Nincs kötelezettség! Ez a szolgáltatás egy lehetőség. Ha nem tetszenek a sorozat képei, nem vagy köteles fizetni azok után és megvenni őket! Így nem számolódik fel semmilyen összeg, viszont a képeket sem kapod meg. :( 

- Az árak a kiválasztott képek mennyiségétől változhatnak 4.5€ -10€/kép, így minél több képet választasz, annál kevesebbet kell fizetni! (Az árlistáról részletes infó az online rendszerben lesz.) 

- A kiválasztott képek után nemcsak ajándék termékeket kaphatsz a többféle kedvezményes csomagtól függően, de 10x15cm nyomtatott fénykép verziót is, amit személyesen vagy postázva adunk át!

Kiváló minőségű képek profi fotóstól! Gyors, egyszerű, nagyszerű!


ONLINE FOGLALÁS