3 KÜLÖNLEGES TENGERPARTI ESKÜVŐ HELYSZÍN AYIA NAPÁN

2022.02.24

Ha Ciprusra látogat az ember, szebbnél szebb helyekbe botlik bele minden egyes lépésnél, így nem csoda, hogy egyre közkedveltebb az esküdni vágyók körében is. Most bemutatom a három kedvenc esküvő helyszínemet azok számára, akik Ayia Napán terveznek tengerparti esküvőt.  


#1 Thalassines Villas

Amikor legelőször láttam képeket az ott készült esküvőről, egyből arra gondoltam, hogy itt én is szívesen fotóznék. 

Ez a privát üdülő paradicsom helyileg mondhatni Ayia Napa külterületére, inkább Ayia Thekla vonzáskörzetére esik, és ahogy a neve is sugallja, egy optimálisan 26 főre szóló, 4 villával ellátott komplexumról van szó. Hasonló a hotel apartmanokhoz, hotelekhez, hiszen különféle szolgáltatások is megtalálhatók benne a beach-báron keresztül a wellness és jóga részlegen át egészen a beach moziig, sőt a különböző villatípusok közül is választhatunk, viszont nem ez az érdekes és hanem a villakomplexumot körülvevő csodaszép tengerparti rész, az esküvő helyszíne!

A tengerparti esküvő megszervezését hasonlóan a hotelekhez ők intézik, így nekünk csak ki kell választani a nagy napot, a kívánt esküvői szolgáltatásokat és élvezni a feldíszített csodaszép környezetet, a romantikus atmoszférát. 

Az biztos, hogy a hotelekkel ellentétben, ugyan a szervezésben hasonló folyamatot követ, a figyelem egészen biztosan 100% a házasodni vágyó párra irányul, minden óhajt-sóhajt figyelembe véve, hiszen sokkal meghittebb és családiasabb környezetben élhetjük át a nagy napot.

Ha privát, zavartalan tengerparti esküvőre vágysz, ahol kizárólag te és szeretteid vannak jelen minden egyéb szemfüles turista nélkül, akkor ez a helyszín neked lett kitalálva! Egyszerre élvezheted pároddal, családoddal és barátaiddal az üdülő adta szolgáltatásokat, a strandolás nyújtotta élményeket és még egy pompás esküvő főszereplője is lehetsz 3in1.

#2 The Cupule


Ez a magántulajdon szintén Ayia Napa egy kevésbé népszerűbb részén helyezkedik el, Cape Greko nemzeti park irányában és egy - csodás esküvő szervezőből is álló -  csapat birtokát képezi.

Tulajdonképpen mondhatjuk, a helyszín a nemzeti park részét képezni, tehát már önmagában egyedi. Amellett, hogy a birtokon kívül tengerparti esküvő helyszíneket is felkínálnak, számos szolgáltatást is igénybe vehetünk, az étkezéstől kezdve a szálláson át egészen a szórakoztatásig, így akárcsak az előző helyszínhez hasonlóan, itt is minden egy helyben van!

Az itt készült esküvői képek magukért beszélnek. Csodás panorámás tengerre néző kilátás, meghitt, intim, privát, zárt körű, többnyire 20 fős esküvők szervezésére tökéletesen alkalmas, ráadásul nincs időkorlát sem, kiélvezhetjük a nagy nap minden percét. Egyedi élményt nyújt, számos impozáns dekorálási lehetőséget és helyszín elrendezés megoldásokat: egy medence kellős közepén sétálhatunk az oltár elé, virágokkal és szebbnél szebb fényűző dekorációkkal körülvéve, a nemzeti park növényvilágával körülölelve, kell ennél több? 

Számomra ez a hely igazán varázslatos, rejtve van a kíváncsi szemek elől, igazi kincsesláda, olyan ide betérni, mintha egy mesébe csöppentünk volna. 

#3 Private Island

Ez az önkorményzat tulajdonában lévő esküvői helyszín igazán különleges annak, aki egyedi és extrém esküvő helyszínre vágyik, ugyanakkor zárt körű esküvőhöz ragaszkodik kizárólag a közeli hozzátartozókkal, távol a turistáktól és zavaró tényezőktől, hiszen a strand kellős közepén lévő szigetről van szó!

Ez a sziget szintén Ayia Thekla vonzáskörzetében helyezkedik el, hasonlóan a Nissi Beachhez, a strand kellős közepén van. Viszont ide gyalogszerrel nem jutunk át, az út a szigethez nem átsétálható, de ki is akarná az esküvő napját vizesen tölteni? A házasodni vágyók és családtagjaik, rokonok, barátok csónakkal kelnek át a vízen, ami már önmagában kivételes nagy élmény.

Képzeld el, hogy a vendégeidnek azt mondod, kibéreltél egy privát szigetet az esküvő helyszínéül, biztos le fog esni mindekinek az álla! 

Ez a cseppet sem hétköznapi, egyedi esküvő helyszín kizárólag a tiéd lesz az esküvő napján, viszont a sziget befogadó képessége maximum 20 főt bír el, így kisebb esküvők szervezésére alkalmas. Csónakázz el a szerelem szigetére és fogadj örök hűséget ezen a különleges tengerparti esküvői helyszínen!


Megjegyzés: Ha szeretnéd, hogy én készítsem álmaid esküvői fotóit az impozáns tengerparti helyszínek egyikén, akkor keress bizalommal! :) Ha szeretnél inspirációt kapni, hogyan is kezdj bele az esküvőszervezésbe, de nem tudod, mi alapján válassz esküvőszervezőt, akkor olvasd el az előző bejegyzést, amiben hasznos tippeket adok ehhez.


Ha tetszett ez a blog bejegyzés, oszd meg és kövess be!