5 OK, AMIÉRT ÉRDEMES PÁROS FOTÓZÁSON RÉSZT VENNI

2022.02.17

Minden párnak megvan a maga szerelmi története, ezért hadd mondjak pár nagyon jó okot arra, miért jó dolog páros fotósorozatot készíteni.


#1 Közelebb hoz

Amikor a kapcsolat a pár között már jobban elmélyül, de ha még csak gyerekcipőben jár, akkor is egy nagyon jó randi ötlet, közös fotózásra menni és valami egészen újat kipróbálni. Egyrészt egy teljesen új élethelyzetben ismerhetjük meg a másikat és láthatjuk a reakcióit, másrészt kiderül, hogyan viselkedünk együtt egy komfortzónából kilépő nem mindennapi szituációban. Ez segít abban, hogy jobban megismerjük egymás igényeit, habitusát, konfliktuskezelését és még sorolhatnám, egyszóval közelebb hoz a másikhoz és még jól is szórakozunk együtt.

Hiszen mindig van újat felfedezni a másikban, amit lehet csodálni, na a fotózás erre tökéletes lehetőség. Egy új közös élménnyel gazdagodni pedig később szép emlékeket idéz fel bennünk és az együt töltött idő megerősítni az egymáshoz való tartozás érzését.

Ugye milyen jól hangzik?

#2 Örök emlék

Ki ne akarna a szerelmével közös képet, közös emléket szerezni, nem igaz? Főleg a kapcsolat elején, amikor dúl a szerelem, a párok imádják visszanézni képeken magukat, ezzel is megerősítve az egymáshoz tartozás érzését. Látni, hogy milyen jól összeillenek, mennyire összepasszolnak a képeken, visszaigazolást ad, hogy ez így van a valóságban is.

Arról nem is beszélve, hogy később ezek a képek örökre megmaradnak, nem csak digitális, de akár fotóalbum formájában is.

Készíthetünk ugyan közös szelfit is a telefonunkkal, de valljuk be, ha igazán minőségi, jól elkapott szerelmes pillanatokat szeretnénk viszont látni, akkor kell egy hozzáértő profi, aki a szerelmet lencsevégre kapja. 

#3  Gátlást levetkőzni

És itt jön képbe a fotós személye. A legtöbb pár az elején zavarban van, netán kínosan és feszélyezve érzi magát, hiszen nem volt még előtte hasonló tapasztalata, most viszont meg kell mutatniuk legbensőségesebb érzéseiket egymás iránt egy külsős idegen számára. Akkor hogy is van ez?

Valaki, aki csak rátok fókuszál és igyekszik megörökíteni közös életetek, kapcsolatotok intim pillanatait, hogy egy percre úgy érezzétek, ti vagytok a világ középpontjában, az igencsak felemelő és kiváltságos érzés tud lenni.

Az elején ugyan szokatlan lehet különböző pózokba vergődni, de amint ráéreztek, minden spontán fog menni. Van akinek több idő kell, van akinek kevesebb, ez nagyban függ a fotós személyétől is. Milyen köztetek az összhang, mennyire passzol a személyiségetek, mennyire segít a fotós ellazulni és jó hangulatot teremteni? Egy jó fotós mindent megtesz, hog a lehető legjobban érezzétek magatokat a fotózáson, akár a sztárok! 

Megjegyzés: ha a fotóssal kialakult egy baráti és bizalmi viszony, felhőtlen kapcsolat, a párok gyakran kérik fel ugyanazt a fotóst eljegyzési vagy esküvői fotók készítésére is, a páros fotózás tehát egy jó kezdet, hogy a legmegfelelőbb embert válasszátok ki a nagy napra!

#4 Rólatok szól!

Talán önzően hangzik, de az embernek néha kell időt szánnia magára is. Újra energiával feltöltődni és érezni, hogy élsz és szabad vagy, és mindezt megoszthatod azzal, akit igazán szeretsz, nincs jobb érzés. Merjétek tehát felvállalni ezt a fajta szabadságot, merjétek megünnepelni a szerelmeteket! Most csakis ti vagytok a középpontban, élvezzétek ki! 

Hiszen ezek azok a pillanatok, amik egy életre szólnak. És mi lenne igazán alkalmasabb, mintsem a szerelmetek virágzását egy fotósorozattal megünnepelni és ezáltal halhatatlanná tenni?

#5 Ez a Ti történetetek

Ha már megvan a kémia fotóssal is, ha feleszméltetek, hogy egy fotózás kellős közepébe csöppentetek és végre komfortosan érzitek magatokat, akkor itt az idő elmesélni ezt a csodás szerelmi történetet! 

Hiszen minden párnak megvan a maga története, a fotózás pedig tökéletesen alkalmas arra, hogy kiéljétek a fantáziátokat, akár különböző helyszíneket meglátogatva, akár különböző ruha szettekbe öltözve, egy bizonyos témát megörökítve, netán megismerkedésetek helyszínét vagy a kedvenc közös helyeteket, ahol a legtöbbet töltitek az időt meglátogatva, egyszóval minden szóba jöhet, ami számotokra különleges és egyedi és jeelntőséggel bír. 

A lehetőségek száma végtelen, csak rajtatok múlik, hogy mit hoztok ki belőle!

+1 TIPP: Ha már itt jársz az oldalamon, nézd meg, hogy Én milyen fotós csomagokat kínálok, csekkold a weboldalt, a képgalériát, az értékeléseket, és ha meggyőztelek, keress bizalommal! :)


Ha tetszett a blog bejegyzés, ne felejtsd el megosztani és bekövetni!