5 TOP ESKÜVŐI RUHA TREND 2022-BEN

2022.03.10

Az esküvői trendek változásával egy ütemben változik a menyasszonyi ruha divat is. A tradicionális viselettől kezdve egészen az extrémebb darabokig manapság már csak a képzelet szabhat  határt. Most bemutatok 5 olyan esküvői ruha viseletet, amik idén trendik a menyasszonyok körében.

#1 Koktélruha

Az hagyományos földig érő, nehéz abroncsos ruhákkal ellentétben idén - sőt már előző években is - a könnyedebb és kényelmesebb vonal érvényesül. Az egyre rövidebb szabású esküvői miniruhák kihangsúlyozzák a lábakat, a cipőt és igazi légies, nyárias, lenge viseletet kölcsönöznek, mintha csak egy partira mennénk. Ráadásul nyáron a nagy hőségben még praktikus is.

#2 Hosszú újj, szabad dekoltázs

Ez a típusú ruhaköltemény csipkével ötvözve igazán visszaadja a viktoriánus kor szellemiségét, melyben a korabeli hagyományos és a modern stílusos keveredik. Visszafogott hatást kölcsönöz viselőjének arról nem is beszélve, hogy mennyire elegáns és nőies. A hosszú ujj pedig csak fokozza a szolid viseletet.

#3 Hosszú nyakú ruha

Ez az elegáns típus szintén egy visszafogottabb esküvői ruha, ellentétben a mélyen kivágott, dekoltázs hangsúlyozó darabokkal szemben. Akármilyen meglepő, a dekoltázst mégis kiemeli, hiszen az anyagnak, csipkének köszönhetően oda vonzza a tekintetet. Olyan, mintha egy ékszert viselnénk a nyakunkban, királyi elegancia, előkelő stílus.

#4 Sziluett ruha

A mindenmentes ruha, akár így is nevezhetnénk, semmi túldíszítés, csipke, fodor, tüll, sokkal inább egyszerű, visszafogott, letisztult, minimál stílusú esküvői ruha, mely a 19. századból köszön vissza. Elterjedése ugyanis a sellő fazonból indul ki, de sokkal inkább egyenes vonalú és kevésbé követi a test vonalát. Ez a csábító, titokzatos hatást kölcsönző ruha típus mágnesként vonzza a figyelmet. Az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége, egyszerre visszafogott mégis kirívó és feltűnést keltő.

#5 Nadrág kosztüm ruha

Végül, de nem utolsó sorban a legextrémebb verzióval zárom a bejegyzést. A szabad szellemiség, az emancipáció jelenik meg egyszerre ebben az esküvői ruha típusban, mely igazán szabad, lázadó személyiségre vall. Rendhagyó és extrém hatást kölcsönöz a menyasszonynak, ugyanakkor nagyon divatos és merész viselet, mintha a kifutóra készülnénk. 

Te sem véletlen landoltál ezen az oldalon! :) Amennyiben még keresed az esküvői fotósod, aki csodás képeket készít rólad az esküvői álomruhádban, ragadd meg az alkalmat és keress bizalommal vagy nézd meg mit tartalmaznak a fotós csomagok!

Ha tetszett a blog bejegyzés, oszd meg és kövess be! Ha kíváncsi vagy, mik az idei esküvő trendek nem csak ruhák terén, akkor olvasd el ezt a cikket is!