5 TOP ESKÜVŐI TREND 2022-BEN

2022.03.10

Az esküvői trendek egyre inkább változnak az évek során, a tradicionálistól kezdve a szöktetéses esküvőn át manapság már minden lehetséges még esküvő terén is, noha vannak bevált ötletek, amik kiállják az idő próbáját és nem mennek ki a divatból. 
Most mutatok 5 olyan trendet, amik ebben az évben nagyon is előtérbe kerültek, legyen szó esküvői ruháról, dekorációs elemekről, esküvő helyszínről, nézzük, mik azok az irányzatok, amik alapján idén a legtöbb menyasszony megszervezi az esküvőjét.


#1 Tengerparti esküvők

Nem meglepő, hogy tengerparton, víz közelben esküdni egyre trendibb, arról nem is beszélve, hogy mennyire feldobja az esküvő helyszínt a káprázatos türkizkék víz és micsoda hangulatot kölcsönöz a helynek. A nyugalom, szabadság érzése még jobban kiemeli és hangsúlyozza a környezet atmoszféráját és boldogsággal tölt el. Romantikus, bohém, meghitt esküvők tökéletes eleme. És mivel manapság már egy tengerparti esküvő nagyon is megfizethető áron van, így egyre többen válsztják a külföldi esküvőket egzotikus helyszíneken, homokos stranddal és pálmafákkal körülvéve.

#2 Extrém esküvői ruha divat

A megszokott és hagyományos ma már nem a legkedveltebb választás. A menyasszonyok szeretnik kifejezni egyéniségüket a ruhákon keresztül. Minél egyedibb, annál jobban tükrözi a személyiséget, az esküvő stílusát. Hogy mik is a trendi ruha darabok idén, arról ebben a blog bejegyzésben részletesen olvshatsz.

#3 Akril dekoráció

Vagy más néven plexi köszöntő tábla, ami egyre népszerűbb, mivel modern, letisztult, impozáns és nagyon jól mutat bármilyen stílusú esküvőhöz. Ráadásul különböző kalligráfiát lehet alkalmazni rajta, ami az ízlésnek megfelelel, így még személyesebbé tehetjük az esküvőt. Nagy wow hatást érhetünk el vele, amint a vendégek megpillantják az esküvő helyszín bejáratánál, sőt akár tortán is!

#4 Fényfüggöny

Az esküvő egyik leglátványosabb és leghatásosabb eleme a fény, elképesztő hangulatot kölcsönöz a helyszínnek. Elsősorban a házaspár fő asztala mögé szokták helyezni, ezzel is kiemelve a párt, de kültéri dekorációként, akár növényzetet, fákat körülvéve, akár asztalon, széken vagy is nagyon jól mutat és feldobja a hangulatot. Arról nem is beszélve, hogy az esküvői fotókon milyen jól néz ki a boukeh effektus.

Megjegyzés: ezzel egybekötve egyéb fényforrások, mint a tűzijáték vagy fénnyel dekorált elemek is nagyon népszerűek.

#5 Virágos esküvői keret 

Főleg kültéri esküvői helyszínek fő eleme a virágos boltív, ami előtérbe helyezi a menyasszonyt és vőlegényt a ceremónia során. Egy romantikus virágokkal díszített boltív alatt kimondani a boldogító igent különleges élményt ad. Központi elemként meghatározza a környezet és egyéb dekorációk stílusát is, sőt számos variációja létezik, legyen szó fa, fém kombinációkról.

Te sem véletlen landoltál ezen az oldalon! :) Amennyiben még keresed az esküvői fotósod, ragadd meg az alkalmat és keress bizalommal vagy nézd meg mit tartalmaznak a fotós csomagok!

Ha tetszett a blog bejegyzés, oszd meg és kövess minket vagy olvasd el a többi cikket is!