'NISSI STRAND' FOTÓS SÉTA


Gondoltál már arra, milyen lenne egy lenyűgöző, gyönyörű környezetben profi fotózásra sort keríteni, amelyben csak te és a természet egyesültök? A fotótúra célja ennek az érzésnek a megszerzése! Sztárnak érezheted magad Ayia Napa leghíresebb strandján!

A környék számos rejtett helyet kínál gyönyörű képek készítéséhez, legyen az a kis sziget a strand közepén, vagy néhány homokos szikla, a türkizkék víz biztosítja a csodálatos perspektívákat a tökéletes környezetre! Ez a legmegfelelőbb hely azoknak az embereknek, akik szeretnék megörökíteni nyaralásukat szeretett családtagjaikkal, barátokkal vagy családtagjaikkal, vagy akár egyedül is. Képzeld csak el a tengerre néző naplementés fotózást a sziklákról, szem nem marad szárazon!

Milyen helyeket látogatunk meg?

> Hidden Path to Nissi Beach 

A tengerparthoz való megközelítéshez a pálmafákkal körülvett, aszfaltos úton haladunk el, amely varázslatos egységet kölcsönöz, hogy mesebeli képeket készítsünk, ráadásul a tenger közvetlenül az út mellett található, és további elképesztő lehetőségeket kínál a felvételkészítéshez.

> Nissi Beach Resort

Az üdülőhelyen sok impozáns rész van, legyen az sziklás vagy homokos partszakasz. A strandra érkezéskor azonnal fejest ugrunk erre a területre, ahol a tengerre néző gyönyörű tengerparti virágoskertet is élvezheted.

> Nissi Blue Beach Resort

Ezt a helyet párok alkalmanként látogatják meg esküvői szertartások céljából, és ez nem véletlen! Kis sátrak, kápolna, pálmafák, mindent a tökéletes fotózásra terveztek!

És természetesen egyedülálló lehetőség van arra is, hogy meglátogassuk a szálloda környékét, és készítsünk néhány bámulatos képet a medence körül!

> Wyspa Ayia Napa

A strand közepén található kicsi sziget az egyik legnépszerűbb turisztikai látványosság, ez a legfőbb oka annak, hogy a legtöbb ember a Nissi strandját szeretné meglátogatni. És igazuk van! Egy teljesen másik oldalát mutatja a strand innen!

> Viewpoint of Nissi Beach

Hogyan máshogy fejezhetnénk be a fotótúrát, mint naplementés fotókkal a Nissi kilátó tetején, ahonnan beláthatod az egész tengerpartot és a végtelen tengert? A gyönyörű növények, az építészet, az épületek modern és hagyományos keveréke és romantikus pillanatok a tökéletes eredményt hozza.

Árak és kedvezmények:

A teljes fotós séta most csak 100 € /fő, mely tartalmazza a 1,5 óra rendelkezésre állást és fotózást, 20 db képszerkesztést-retusálást + 2 db 10x15cm nyomtatott fénykép AJÁNDÉK!


2 fő esetén 10% Páros kedvezmény: 90€ /fő
 Max. 4 fő esetén 15% kedvezmény: 85€ /fő
0-5 éves korig a részvétel ingyenes!

ONLINE FOGLALÁS