ÖNBIZALOM NÖVELŐ ISTENNŐ FOTÓZÁS

Álmodtál már arról, hogy lenyűgöző fotósorozat készül rólad, amelyet büszkén megmutathatsz mindenkinek, de nem vagy elég bátor ahhoz, hogy bevállald és visszanézd magad, mert úgy gondolod, hogy nem vagy fotogén? Vess véget félelmeidnek, és lépj ki a kényelmi zónádból a segítségünkkel!

Javítsd önértékelésed és növeld önbizalmad egy fotózással, és látni fogod, hogy a végeredmény nem a smink vagy ruha miatt olyan elképesztő, hanem azért, mert a lelked és egyéniséged szárnyal és ragyog! Csak Te létezel! Engedd meg magadnak, hogy az legyél, aki valójában vagy, fantasztikus, erőteljes, vonzó személy!

Tegyél egy önismereti felfedező utat a fotózás segítségével!

Ayia Napa tökéletes hely álmaid valóra váltásához, és hogy a lehető legjobbat kihozd magadból egy gyönyörű divat ihlette fotósorozattal, hogy görög istennőnek érezhesd magad!  Felfedezd fel a benned rejlő istennőt és bontakoztasd ki egyéniséged a segítségünkkel!

Mit tartalmaz a fotós csomag?

MINI Istennő Fotós Csomag


  • Kreatív privát 1 órás fotósorozat 
  • Személyre szabott különleges helyszínek Ayia Napa legvarázslatosabb részein
  • 20 db szerkesztett és retusált fotó e-mailen keresztül


  • Ajándék:  1 pcs 10x15cm nyomtatott fénykép


  • Továbbá rendelhető fotóalbum/még több nyomtatott fénykép/pendrive igény szerint


MOST CSAK 100 /fő


Ne hagyd ki ezt a fotós élményt! Személyre szabott helyszínek, rugalmas árajánlatok, jó hangulat! Ez egy örök élmény lesz azzal a céllal, hogy felfedezd önmagad és a benned rejlő istennőt!

ONLINE FOGLALÁS