'ROMANTIKUS' FOTÓS SÉTA A SZERELEM HÍDJÁHOZ

Ayia Napa amellett, hogy a féktelen bulizások és rock&roll életmód központja, ha kicsit távolabb megyünk a város zajától a tenger irányába, meglátjuk sokoldalúságát és hamar kiderül, miért is hívják a Aphrodité szigetének. 

Hol is lehetne tökéletesebb egy romantikus, naplementés, tengerpartos fotózás, ha nem a szerelem szigetén?

Ha régóta dédelgetett álmod, hogy pároddal megörökítsd szerelmetek egy bámulatos környezetben, legyen szó páros, jegyes, kismama fotózásról, ha barátokkal, ismerősökkel, családtagokkal szeretnél emlékezetes pillanatokat szerezni, akkor ez a séta Nektek szól! Végigmegyünk a trópusi növényekkel kikövezett tengerparti magaslati sétányon egészen a  Szerelem-hídjáig, ahol aztán különbözőbbnél különbözőbb módon örökítelek meg benneteket, sőt a végén még egy hatalmas csobbanással is zárhatjátok a fotózást. De előtte ne felejtsetek el kívánni, állítólag teljesülni szoktak! ;)

Milyen helyeket látogatunk meg?

> Glyki Nero Beach

Még mindig sokkhatás alatt vagy, milyen helyre is jöttél nyaralni, de máris jön a következő kaland! A boldogság felé vezető út innen indul! A város egyik legcsodálatosabb része biztos, hogy ezen a tengerparti sétányon van. Ahogy haladunk a fotós séta fő helyszíne felé, egyre magasabbra visz az út, a látvány pedig önmagáért beszél! A tengerre néző kilátás, a türkizkék víz, a szebbnél szebb növényekkel körülvett sziklás-homokos sétány bámulatos összhangban van egymással, ahonnan a strandok, hotelek is beláthatók és különleges fotós perspektívát nyújtanak. 


> Love Bridge

Miután végigsétáltunk ezen az ámulatba ejtő részen és már a szemek is megszokták a látványt, megérkezünk a Szerelem - hídjához, ami romantikusságának és meghittségének köszönhetően impozáns hangulatot kölcsönöz a képeknek, azonban ha a lagúnás részre vetünk egy pillantást, megmutatja vad oldalát is: ahogy az leképesztően türkizkék víz nekicsapódik a szikláknak és a korallzátonynak, még inkább elfog minket a hely misztikussága és megfejthetetlensége.


Árak és kedvezmények:

A teljes fotós csomag most csak 89€ /fő, mely tartalmazza a 1,5 óra rendelkezésre állást és fotózást, képszerkesztést-retusálást, 30 kép továbbítást 24 órán belül + 2 db 10x15-ös nyomtatott fénykép AJÁNDÉK!

2 fő esetén 15% Páros kedvezmény: 76€ /fő

3 fő esetén 25% kedvezmény: 67€ /fő

A fotós sétán kiscsoport is részt vehet max. 4 főig, ebben az esetben 35% kedvezmény: 58€ /fő

0-3 éves korig a részvétel ingyenes!

ONLINE FOGLALÁS