'SZOBOR PARK' FELFEDEZŐ FOTÓS SÉTA

Hatalmas területével és felfedezni valójával Ayia Napa Szobor és Kaktusz Parkja akár egy egész napos program is lehetne, hát miért nem dobod fel egy profi fotózással egybekötve? Ha valahol, akkor itt aztán lehet kisebb fotós túrát csinálni! Emellett a tengerre néző panoráma, a csodás építő- és képzőművészeti alkotások szinte már megkövetelik, hogy megörökítsék őket. Innen nemcsak az egész város válik beláthatóvá, de egyébként ez a helyszín a romantikus találkák kedvelt színteréül is szolgál. Hol máshol lehetne elejteni egy romantikus randevút, egy páros-jegyes fotózást ha nem itt? De akár családdal, akár barátokkal, akár egyedül vágsz neki ennek a kalandnak, az biztos, hogy itt mindenki megtalálja a neki való szobrot vagy emlékművet, amivel tökéletes szimbiózisban örökítheti meg az ittlétet egy fotósorozat keretében. Felfedezésre fel!

Milyen helyszíneket látogatunk meg?

> Szobor Park

Számtalan szobor, emlékmű, építő- és képzőművészeti alkotás vár arra, hogy felfedezd, a kérdés már csak az, hogy te meddig mész el? A lehetőségek száma majdnem végtelen, így az, hogy hol indulunk el, hol kezdjük a sétát, elsősorban rajtad múlik!

> Kaktusz Park

Nem is kell messzire menni ahhoz, hogy a szobrok után egy csodaszép növényvilág, a kaktuszfélék szolgáljanak a fotózás újabb helyszínéül. A  végeláthatatlan különlegesebbnél különlegesebb kaktuszfajok bámulatos hátteret biztosítanak és nem utolsó sorban gyönyörködni is megéri bennük. Az biztos, hogy ebben a környezetben könnyen eláll majd lélegzeted!

Árak és kedvezmények

A teljes fotós csomag most csak 75€ /fő, mely tartalmazza a 1,5 óra rendelkezésre állást és fotózást, képszerkesztést-retusálást, 20 kép továbbítást 24 órán belül + 2 db 10x15-ös nyomtatott fénykép AJÁNDÉK!

2 fő esetén 15%  kedvezmény: 64€ /fő

3 fő esetén 25% kedvezmény: 56€ /fő

A fotós sétán kiscsoport is részt vehet max. 4 főig, ebben az esetben 35% kedvezmény: 49€ /fő

0-3 éves korig a részvétel ingyenes!

ONLINE FOGLALÁS