'TENGERPART KINCSEI' FOTÓS SÉTA

Mindig is álmodoztál arról, hogy profi fotós kíséretében telenovellába illő képek készüljenek rólad?

Akkor van egy jó hírem, mind ez most megvalósulhat!

Ayia Napa Ciprus egyik legmegfelelőbb helye az extravagáns, szexi, vagány, bohókás, fiatalos fotósorozatok készítéséhez! És hol is lenne a legalkalmasabb ezt lencsevégre kapni, mintsem egy mesébe illő tengerparton? Türkizkék víz, szokatlan kompozíciók, idilli és egyben vadregényes környezet garantálja a tökéletes összhangot bármilyen napszakban. Akár a romantikusabb, akár a hóbortosabb-játékosabb vonalat képviseled, a végeredmény mindenhogyan szembeötlő lesz! Tegyél egy fotós sétát egyedül vagy szeretteiddel és legyetek egy mesébe illő kaland főszereplői!Milyen helyszíneket látogatunk meg?

> Katsarka Beach

A nyüzsgő városból egy bámulatos pálmafás ösvényen áthaladva és egy bűbájos kápolnát érintve máris kiérünk a tengerparti sétányra, aminek az egyik különlegessége, hogy miközben egyik fele sportolási lehetőséget biztosít, másik felét kisebb-nagyobb elragadó strandok övezik. A sziklás-növényes-homokos egyveleg rendhagyó helyszínül szolgál egyedi képek készítéséhez!


> Mantis Loutkos mólója

Ezután elérkezünk a mólóhoz, ahonnan a hullámok felcsapódása, igazi filmbe illő stílust ad a képeknek és ahonnan elmeredhetünk a végeláthatatlan rejtélyes távolba.


> Loukkos Tou Mandi Beach

Ez a rész azért is különleges, mert innen a legjobb strandjelenetes képeket megörökíteni, legyen az egy cigánykerék a homokban vagy egy vizes hatású szenvedélyesebb póz, a sekély víz és a zátony lehetőséget ad egy igazán személyre szabott fotósorozat elkészítéséhez.


> Ayia Napa Promenade

Miután szebbnél szebb strandokat jártunk be, eljutunk a tengerparti sétány legszebb részéhez. Itt aztán kiélheti mindenki pajkos énjét, ugyanis közvetlen a part mentén lévő padok, sőt játszótér is remek helyszínek erre a célra! Ezen a sétán újra gyerek lehetsz!


> Ayia Napa Marina

Fotós sétánk legutolsó állomása a jachtkikötő ahol a sétány végződik és ahol a világítótorony koronázza meg a kalandos utazás végét. Innen belátható a fehéren tündöklő hotelek java része, melyek a türkizkék tengerrel a háttérben igazi görög stílust kölcsönöznek a fotóknak. Ez aztán a pont az i-re!


Árak és kedvezmények:

A teljes fotós csomag most csak 75€ /fő, mely tartalmazza a 1,5 óra rendelkezésre állást és fotózást, képszerkesztést-retusálást, 40 kép továbbítást 24 órán belül!

2 fő esetén 15% kedvezmény: 64€ /fő

3 fő esetén 25% kedvezmény: 56€ /fő

A fotós sétán kiscsoport is részt vehet max. 4 főig, ebben az esetben 35% kedvezmény: 49€ /fő

0-3 éves korig a részvétel ingyenes!

ONLINE FOGLALÁS